lifestyle | Mascha x Josh V planner

unnamed (80)

Het nieuwjaar begin je met goed structuur in je leven, deze planner help je daarbij een handje. In samenwerking met JOSH V heeft Mascha deze prachtige planner ontworpen in JOSH V style.

Mascha van Beautygloss heeft samen met Josh-V deze prachtige planner ontworpen met 60 weken, gouden sticker en labelsticker zodat je er echt een persoonlijke planner van kan maken. Op de voorkant van de planner kun je personaliseren door de bijgeleverde letters. Het is een best wel grote planner, maar daar hebben ze zelfs wat op bedacht. Er zit namelijk een klein notitieboekje bij die je makkelijk mee kan nemen. En even je afspraken daarin zet zodat je ze later weer in je planner kan schrijven. Super handig!

Een paar jaar geleden wat Mascha begonnen met de Mascha planner, die had ik destijds gelijk gekocht. Ik had hem gebruikt tot die helemaal vol stond, ik was er razend enthousiast over. Toen ik een paar maanden geleden hoorde dat Mascha samen met haar vriendin JOSH V een planner ging ontwerpen stond ik natuurlijk vooraan in de rij. Zonder planner ben ik echt chaotisch, dus dit is voor mij de beste uitkomst. Een agenda is namelijk altijd te klein, in de planner schrijf ik ook altijd to do lijstjes.

unnamed (81)

Josh V haar style is zo mooi, dat is wel te zien aan de prachtige planner.

Deze exclusieve planner is alleen te koop bij Josh V (online), voor € 24,99.

Liefs,

Melissa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s