Fashion|Beste Black Friday winkels + tips

heidi-sandstrom-2TLREZi7BUg-unsplash

Photo by Heidi Sandstrom. on Unsplash

Aankomende vrijdag Black Friday, de dag in America en is overgewaaid naar Nederland. Veel winkels en webshop beginnen er nu alvast mee. Daarom heb ik een paar gouden winkels of webshops eruit gevist met de beste deals. Kijk snel verder.

  1. www.sneakershop.nl

Dit is 1 van mijn favoriete webshops, ze hebben echt van alles en ook nog eens super snel geleverd. Vorige jaar heb ik hier met Black Friday Dr. Martens gekocht en voor mijn vriend Panama Jack schoenen. Op alle Dr. Martens hebben ze 25% korting. 

2. www.iciparisxl.nl

Vanaf maandag zijn ze al begonnen met mooie deals. Elke dag hebben ze paar echt goede deals. Vanaf donderdag komen de echte black friday deals met prachtige producten.

3.www.na-kd.com

1 van mijn favoriete kleding shop NA-KD. Bij NA-KD hebben ze echt van alles, van merk kleding tot samenwerkingen ben bekende influencers. Ook hebben ze verschillende prijsklasse dus voor iedereen wat wils. Deze week geven ze 30% korting op alles! en 48 uur lang 40% op jacks and coats.

4. www.douglas.nl

En natuurlijk Douglas mag niet ontbreken aan de Black Friday deals. Bij de Estee Lauder Revitalizing supreme collectie krijg je 40% korting. Op heel veel merken krijg je 25% korting. En op bijna alle geuren en geursets krijg je 25% korting.

Black Friday tips

  •  Als een shop vrijdag pas begint met forse kortingen, maak dan van te voren een lijst met wat je echt heel graag wilt hebben, zodat je geen impulsieve aankomen gaat doen. Zonde van je geld en waarschijnlijk blijft die ene jeans wel een jaar in je kast liggen. Toen was die goedkoop maar hij paste nog net niet, misschien val ik nog af. Dat is natuurlijk een hele slechte smoes.
  • Maak een budget voor jezelf en ga er niet overheen, dat zou zo zonde zijn.
  • Twijfel je? doe het dan eerst niet. Denk er nog even over na, waarschijnlijk is het in januari alweer afgeprijsd.
  • Als je dan een product hebt gevonden waarvan je echt denk die wil en moet ik hebben. Laat je niet gelijk verleiden maar kijk goed bij andere winkels of het niet nog ergens nog goedkoper is.

 

Veel shop plezier en natuurlijk ga ik zelf ook even rond neuzen.

Liefs,

Melissa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s