Beauty| Fudge Clean Blonde Damage Rewind Violet (zilvershampoo)

Processed with VSCO with m5 preset

Na lang van weg geweest eindelijk weer een blogpost over deze wonder shampoo & conditioner. Benieuwd? Kijk dan snel verder.

Na een lange tijd ben ik weer terug op het web. Ik heb het namelijk heel druk gehad met school zo heb ik een ondernemingsplan geschreven van bijna 90 pagina’s en examen leidinggeven gehad. Ondertussen ben ik op de achtergrond wel bezig geweest met mijn blog maar geen blogpost meer geschreven. Ik probeer nu weer elke woensdag om 4 uur een blogpost online te hebben.

Maar nu over dit wonder spul! Ik heb hiervoor de kappersopleiding gedaan, dus ik weet aardig wat over haar. Zelf heb ik een grijzige gloed in mijn haar en dat wil ik natuurlijk graag onderhouden met zilvershampoo. Haarspullen.nl staat bekend om zijn breed assortiment kappersspullen, maar ook om zijn verschillende soorten zilver shampoo www.haarspullen.nl/nl/zilvershampoo. 

Fudge Clean Blonde Damage Rewind Violet

Altijd wordt gezegd dat blond haar geel moet zijn, maar dat ik nooit echt waar geweest. Mooi blond haar is nooit geel, door zilvershampoo te gebruiken krijg je een mooie gloed in je haar. Zilvershampoo is daarom niet alleen gemaakt om geverfde grijzen lokken te onderhouden, maar ook voor mooie geverfde of natuurlijke blonde lokken.

Met deze mooie producten haal je de gele gloed uit je haar en zorgt voor prachtige koele lokken die er ook nog eens verzorgd uitzien en voelen. Het mooie van dit merk is dat ze geen gebruik maken van dierenproeven!

De combinatie van deze shampoo en conditioner is perfect, het maakt mijn haar zachter (wat vaak niet het geval is van zilvershampoo) en zorgt voor een mooie gloed. Zelf wil ik een grijze gloed en laat de shampoo en conditioner wat langer inwerken. Als je dat niet zou willen dan zou je de shampoo en conditioner iets korter moeten laten inwerken.

1 Tip: De zilvershampoo is zo sterk van kleur, dat je er paarse handen van kan krijgen, ik gebruik daarom altijd handschoenen.

De combinatie shampoo en conditioner is samen te koop als combi. Dus ik zou snel een bezoekje brengen aan https://www.haarspullen.nl/nl/clean-blonde-violet-rewind-packIk ben fan!

Liefs Melissa,

Welk shampoo merk gebruik jij het liefst? Zet het hieronder in de comments.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s