Lifestyle| Place the Moment map poster (interieur)

unnamed (47)

Ook ik heb even een vakantie stop gehad, maar we gaan er weer lekker tegenaan in 2019. In deze eerste blogpost van het jaar laten ik jullie dit super leuke map poster zien. En nee het is niet een normale map poster, maar een poster die ik zelf heb ontworpen met daarop een bijzondere plek voor mij. Lees snel verder.  Je kent het wel een speciaal moment op een speciale plek. Dan kun je het nu vastleggen, niet als een foto maar als een map poster. Alle poster hebben een minimalistisch en Scandinavisch design en passen dus eigenlijk in elk interieur. De map is van hoge kwaliteit met hele fijne details. Daarnaast kunnen de posters door heel Europa geleverd worden.

In 2017 is dit leuke idee de wereld in gelanceerd door Roel Heesterbeek & Lara Wessels die veel passie hebben voor reizen, interieur en digitale innovatie.

unnamed (46)

Zelf heb ik gekozen voor Corsica, hier ben ik 2 jaar geleden met mijn vriend heen geweest voor een vakantie. Dat was onze eerste vakantie samen en daarom is dit een speciale plek voor mij.

Hoe werkt het? Ga naar https://www.placethemoment.com  Kies je plaats,design en beschrijf je moment. Een origineler cadeau kan eigenlijk niet.

liefs,

Mejuicychoose

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s